Sinin Muuttosiivouspalvelu on nyt Suvin Muuttosiivouspalvelu!

Perustietoa muuttosiivouksesta

Ihmiset on luotu liikkumaan ja välilllä täytyy vaihtaa kotia tai toimistoa. Tilaamalla meiltä laadukkaan ja täsmällisen muuttosiivouksen vähennät omaa muuttostressiäsi ja mahdollistat mutkattoman muuttosiivouksen yleisten muuttosiivousstandardien mukaan. Samalla säästät aikaa kiireiseltä muuttoviikolta. Voit käyttää tätä myös erinomaisena myyntivalttina myydässäsesi asuntoa. Kuka muka haluaisi muuttaa epäpuhtaaseen kotiin tai toimistoon?

Mikä ihmeen muuttosiivous?

Muuttosiivous on siivous, josta voidaan puhua myös loppusiivouksena, ulosmuuttosiivouksena tai poismuuttosiivouksena. Muuttosiivouksesta puhutaan myös silloin, kun muutat itse asuntoon ja siivoat sen perusteellisesti ennen kuin asetut kodiksi. Lähtökohtaisesti muuttosiivouksesta huolehtiminen on kuitenkin aina edellisen asukkaan vastuulla.

Muuttosiivous on äärimmäisen tärkeä osa muuttoprosessia, ja sen laiminlyöminen voi johtaa moniin ikäviin seurauksiin riippumatta siitä, asutko omistamassasi asunnossa vai vuokra-asunnossa. Vaikka muuttosiivous voi tuntua työläältä ja aikaa vievältä, on monta hyvää syytä olla kiinnostunut muuttosiivouksesta ja huolehtia, että asunto jää oikeasti siistiin kuntoon.

Ensinnäkin, muuttosiivous on tärkeää seuraavan asukkaan ja / tai vuokranantajan kannalta. Kun jätät asunnon siistiksi ja hyväkuntoiseksi, uusi asukas voi muuttaa sisään heti ilman ylimääräistä stressiä tai työtä. Lisäksi se luo positiivisen vaikutelman sinusta ja jos asut vuokralla, voit saada vuokranantajalta suosituksen sinusta hyvänä vuokralaisena.

Toiseksi, muuttosiivous voi auttaa säästämään rahaa. Jos jätät asunnon siivoamatta, saatat joutua maksamaan lisäkustannuksia vuokranantajalle tai omistajalle. Esimerkiksi jos jätät asunnon likaiseksi tai vaurioituneeksi, saatat menettää vakuuden, jonka olet asettanut vuokranantajalle.

Muuttosiivous voi olla työlästä ja aikaa vievää, voit säästää aikaa ja vaivaa palkkaamalla siivousyrityksen avuksesi. Siivousyritys suorittaa muuttosiivouksen perusteellisesti ja ammattimaisesti, mikä varmistaa, että asunto jätetään puhtaaksi ja siistiksi seuraavalle asukkaalle. Lisäksi se voi auttaa sinua säästämään aikaa ja energiaa, jotka voit käyttää muuttamiseen ja muihin tärkeisiin tehtäviin. Tämä on asia, johon missiomme tarjoaa ratkaisua. Päämääränämme on vähentää ihmisten muuttamisesta aiheutuvaa muuttostressiä ja tehdä muuttosiivouksita niin helppoja ja edullisia kuin mahdollista. Olemme tässä matkassa jo todella pitkällä, mutta pyrimme olemaan joka päivä parempia.

Yhteenvetona voidaan todeta, että muuttosiivous on erittäin tärkeä osa muuttoprosessia, joka voi auttaa sinua säästämään aikaa, rahaa ja vaivaa.  Muuttosiivouksen voi tehdä hyvin itsekin, mutta siivousavun ottaminen muuttosiivoukseen on yleistä. Ammattilaisen avulla voit varmistaa, että asunto jätetään mahdollisimman siistiksi ja hyväkuntoiseksi seuraavalle asukkaalle.

Mitä muuttosiivous sisältää? Mitä muuttosiivoukseen kuuluu?

”Muuttosiivouksen nyrkkisääntönä kannattaa muistaa, että muuttosiivouksen jälkeen asunnon pinnat ovat puhtaat irtoliasta sekä pinttymistä.”

Muuttosiivous sisältää asunnon perusteellisen siivouksen, joka kattaa kaikki huoneet, pinnat ja kiintokalusteet sekä tarvittaessa myös ikkunat ja parvekelasitukset. Muuttosiivoustyö sisältää lattianpesua, pölyjen pyyhkimistä, keittiön ja kylpyhuoneen puhdistusta, kaappien ja hyllyjen pyyhkimistä sekä tahrojen / pinttymien poistoa. Muuttosiivoustyön päämäränä on jättää asunto mahdollisimman siistiksi ja hyväkuntoiseksi seuraavalle asukkaalle. Olemme kirjoittaneet tarkemmin muuttosiivouksen sisällöstä toiseen artikkeliin, johon pääset alla olevasta painikkeesta klikkaamalla.