Muuttosiivouksen sisältö lyriikoina

Halusimme tehdä muuttosiivouksen sisällöstä rap-kappaleen pilke silmäkulmassa.

Tätä ei vielä välttämättä kannata levyttää, sillä riimikynämme ei ole vielä terävimmillään…sen sijaan muuttosiivoukset meiltä luonnistuu riimittelyäkin kätevämmin.

Muuttosiivous, me tuomme avun arkeen, kodin puhdistuksen tarjoamme ilman huolen murheen. Kädet savessa, työskentelemme nauraen, muuttosiivouksen tilaaminen on helppoa, sanonpa vaan, jou.

Pyyhimme pölyt, kuin ukko konsanaan, tasopinnat kiiltää, kun me olemme taitavimmat käsistään. Ikkunalaudat hohtaa, niin että aurinkokin kateudesta kääntyy, muuttosiivous kanssamme on kuin suomalainen sanonta, täyskäännös käännetty, aah.

Tahrat ovista pyyhimme, kuin silakat verkossa, kahvat puhtaiksi, ettei tartu käteen enää yhtään likapallossa. Pistorasiat hohtaa, kuin päivä helteisin, muuttosiivouksen helppous tuo sinulle hymyn huulillesi kepeän.

Keittiön sähköuuni, liesi ja muut härpäkkeet, kiiltää kuin himmeli, niin ettei uskoisi näkevänsä. Jääkaapin ovi auki, kun ei sähköjä ole, mutta muuttosiivousyrityksen kanssa ei hätää, apua saadaan molemmin puolin.

WC-tiloissa puhdistetaan, kuin saunassa löyly heitetään, pesutornit kiiltää, kuin maamies kylvön jälkeen. Peili heijastaa hymyä, kun katsoo itseään, muuttosiivouksen jälkeen kotiin astuessaan ei voi muuta kuin hihkua iloista päällään.

Kylpyhuone ja sauna, pyyhitään puhtaaksi kuin lumipyryssä, suihkunurkkaus kimaltelee, kuin kesäaamun kasteinen syli. Parvekkeella tuuli tuivertaa, kun lattia imuroidaan, ikkunalauta kiiltää, kuin olisit nähnyt Karjalan kultaa.

Muuttosiivousyrityksenä emme pelkää likaista hommaa, raikastamme kodit, kuin olisimme Suomen siistein komppania. Huumorilla ja suomalaisilla sanonnoilla höystettynä työmme sujuu, muuttosiivous helppoa ja hauskempaa kuin tanssi tangolla, sen luonnollisesti todistaa.

Jätä muuttosiivous meidän haltuun, hymy huulillasi säihkyy, me teemme työn kuin maanantaiaamuna Suomi-filmiä katsellessa. Muuttosiivousyrityksemme tuo helpotusta elämääsi ilolla, ja tää suomalaisilla sanonnoilla höystetty rap-lyriikkamme täyttää sydämesi riemulla.

Nyt siis rohkeasti tilaa muuttosiivous meiltä, helpotus arkeesi saapuu sutjakkaasti, niin kuin pyytämällä keiltä. Siivoamme kodin kuin Simo Häyhä tarkalla silmällä, ja naama hymyssä kuin kiekkoleijona maalin lakaissessaan, jou.

Muuttosiivouksen tasokkuus ja huumori kulkevat meillä käsi kädessä, niin kuin suomalaisilla saunoilla ja kesämökeillä lämpö ja järvivesi yhteen käy. Joten anna meidän hoitaa muuttosiivoushommat puolestasi, ja nauti raikkaasta kodista, kuin Rölli suolla marjoista.

Kiitos, että valitsit meidät apuun muuttosiivouksen tiimissä, emme jätä sinua kylmäksi, kuin talvinen viima viimaa piiskaten ihoasi. Meidän kanssamme helppoa on muuttosiivouksen tilaaminen, ja huumoria sekä suomalaisia sanontoja tarjoamme aina hymy huulilla hymyillen.

Siis rohkeasti tilaa muuttosiivous meiltä, ja astu puhtaaseen kotiin, jossa nauru raikaa seinillä ja katossa. Muuttosiivousyrityksemme on täällä helpotusta tuomassa, ja huumorilla höystetty rap-lyriikka saa sinut hymyilemään täysillä, kuten auringonpaiste kesäisellä rannalla. Jou.

Haluaisitko kurkata muuttosiivouksen sisällön selkeänä listana riimien sijaan?