Sinin Muuttosiivouspalvelu on nyt Suvin Muuttosiivouspalvelu!

Miten tehdä muuttosiivous?
Miten muuttosiivous tehdään?

Olet oikeassa paikassa, sillä olemme Suomen ensimmäinen ja ainoa pelkästään muuttosiivouksiin keskittynyt asiantuntijayritys. Tällä sivulla muuttosiivousasiantuntijamme vastaavat yleisiin muuttosiivousta koskeviin kysymyksiin. Toivottavasti vastauksistamme on iloa Sinulle!

Mikä ihmeen Muuttosiivous?

Muuttosiivous on siivous, joka tehdään yleisesti ottaen siinä yhteydessä, kun asunnosta muutetaan pois. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä omistus- vai vuokra-asunto, muuttosiivouksen huolellinen toteuttaminen on velvollisuus ja lisäksi se on kohteliasta seuraavaa asukasta kohtaan. Muuttosiivouksen tarkoitus on varmistaa, että seuraava asukas saa puhtaan kodin.

Muuttosiivouksesta on kyse myös silloin, jos haluat siivota asunnon huolellisesti ennen kuin muutat kyseiseen asuntoon.

Mitä Muuttosiivoukseen kuuluu?

Muuttosiivouksemme sisältää kaiken oleellisen ja kaiken sen, mitä tavanomaisesti muuttosiivoukselta eli loppusiivoukselta odotetaan. Muuttosiivouksen sisältö on vuosien saatossa rakennettu yhteistyössä muun muassa suurten vuokranantajien kanssa. Nyrkkisääntönä pidetään sitä, että muuttosiivouksen jälkeen seuraavalla asukkaalla on mukavat lähtökohdat uuteen kotiinsa.

Mistä aloittaa Muuttosiivous?

Muuttosiivous kannattaa aloittaa tyhjentämällä asunto kaikesta mahdollisesta tavarasta ja irtoliasta sekä irtopölystä. Myös pakastin kannattaa sulattaa hyvissä ajoin jo ennen muuttosiivousta. Tämän jälkeen kannattaa siivota ensimmäiseksi eniten aikaa vievät osiot eli keittiö ja kylpyhuone. Näiden jälkeen on suositeltavaa edetä siivousvaihe tai huone kerrallaan. Muistathan siivota ylhäältä alaspäin.

Mitä Muuttosiivouspalvelu maksaa?

Muuttosiivouksen hinta on yleensä noin 250 € –  500 € riippuen asunnon koosta. Muuttosiivous on kotitalousvähennyskelpoista työtä, jolloin hinta on noin 100 € – 200 € kotitalousvähennyksen jälkeen. Verkkosivustollamme voit laskea tarkan hinnan muuttosiivouksellsi omalla paikkakunnallasi.