Sinin Muuttosiivouspalvelu on nyt Suvin Muuttosiivouspalvelu!

Miten pakastin sulatetaan? Tässä Suvin vinkit!

Pakastin tulee sulattaa viimeistään muuttaessasi pos asunnosta eli muuttosiivouksen yhteydessä. Myös pakastimen säännöllinen sulattamien on järkevää, sillä se auttaa pitämään pakastimen tehokkaana ja energiatehokkaana. Sulatettu pakastin voi kuluttaa jopa puolet vähemmän sähköä kuin huurtunut pakastin. Tässä artikkelissa kerromme ohjeet ja vinkit pakastimen sulatukseen.

  1. Valmistaudu pakastimen sulattamiseen käyttämällä vanhoja pakasteita pois mahdollisimman paljon. Mitä vähemmän pakastimessa on ruokaa, sitä helpompaa sulattaminen on.
  2. Pakastin on aika sulattaa, kun sisäpintoja peittää huurre tai vähintään muuttosiivouksen yhteydessä.
  3. Laita pakastuskytkentä päälle hyvissä ajoin ennen sulatusta, jotta saat pakasteet mahdollisimman kylmiksi.
  4. Kytke pakastin pois päältä ja nosta korit / laatikot pakastimesta. Lado pakasteet kylmälaukkuun tai sanomalehdillä vuorattuun laatikkoon ja peitä esimerkiksi sanomalehdillä tai huovilla. Talvella voit viedä pakasteet ulos kylmään.
  5. Nopeuta halutessasi sulamista laittamalla pakastimeen kuumalla vedellä täytettyjä astioita, mutta muistathan olla varovainen veden kanssa. Sulje pakastimen ovi tai kansi ja kerää irtoavat jäälevyt pois.
  6. Ohjaa sulamisvesi astiaan tai imeytä se siivouspyyhkeeseen.
  7. Pyyhi ja kuivaa pakastin huolellisesti sisältä ja ulkoa. Muista kuivata myös uurteet ja jäähdytysritilät.
  8. Jätä ovi tai kansi auki ja anna pakastimen kuivua ennen kuin kytket sen takaisin päälle.

Nämä ohjeet auttavat sinua suorittamaan pakastimen sulatuksen tehokkaasti ja turvallisesti. Muista, että säännöllinen sulatus auttaa pitämään pakastimen toimintakunnossa ja säästämään energiaa. Ethän koskaan jätä pakastinta sulamaan itsekseen ja suojaathan pakastimen edustan esimerkiksi pyyhkeellä välttääksesi sulamisveden aiheuttamat vahingot.

Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sinua suorittamaan pakastimen sulatuksen tehokkaasti! 😊

-Suvi