Sinin Muuttosiivouspalvelu on nyt Suvin Muuttosiivouspalvelu!

Mitä maksaa Muuttosiivous?

Muuttosiivouksen hinta on yleensä noin 250 € –  500 € riippuen asunnon koosta. Muuttosiivous on kotitalousvähennyskelpoista työtä, jolloin hinta on noin 100 € – 200 € kotitalousvähennyksen jälkeen. Verkkosivustollamme voit laskea tarkan hinnan muuttosiivouksellsi omalla paikkakunnallasi.

Miten muuttosiivouksen hinta määräytyy?

Muuttosiivouksen hinta riippuu eniten asunnon neliömäärästä. Muuttosiivouksessa suurin työ on yleensä esimerkiksi keittiössä ja kylpyhuoneessa, mikä johtaa siihen, että 100 neliön asunnon muuttosiivous ei maksa kaksi kertaa kuin 50 neliöisen asunnon siitä huolimatta, että neliömäärä on kaksi kertaa suurempi. 

Olemme onnistuneet painamaan hintamme niin alas kuin se on järkevästi mahdollista ja käytämme rahaa vain siihen, mikä tuo lisäarvoa asiakkaidemme ja henkilöstömme hyvinvoinnille. Tämän vuoksi muuttosiivoustemme hinnat eivät päätä huimaa ja kotitalousvähennys mahdollistaa sen, että lopullinen siivouskustannus on vieläkin alhaisempi. Sivustollamme voit kätevästi laskea muuttosiivouksen hinnan sentilleen ja halutessasi myös tilata muuttosiivouksen kotiisi.

Olemme muuttosiivousten guruja

Oletko muuttamassa ja muuttosiivous on edessä? Olemme kokenut ja standardien mukaan muuttosiivouksia useilla paikkakunnilla toteuttava ainoastaan muuttosiivouksiin keskittynyt asiantuntijayritys.

Muuttosiivouksemme sisältävät kaiken yleisiin muuttosiivousstandardien mukaiset siivoustyöt ja tarvittaessa toteutamme villeimmätkin erityistoiveesi.

Verkkosivustoltamme löydät myös paljon tietoa muuttosiivoukseen liittyen, esimerkiksi vastaukset kysymyksiin ”Mitä muuttosiivoukseen sisältyy?” ja ”Kuinka paljon Muuttosiivous Joensuussa maksaa?” löydät kätevästi verkkosivustoltamme.